Forma1-Live.hu

Ezen a napon történt 04.15.

2007:
Lewis Hamilton minden idők legjobb eredményt elérő újonca lett, amikor a harmadik Forma-1-es versenyén, a 2007-es Bahreini nagydíjon is dobogóra állhatott. Pályafutása első versenyén Ausztráliában harmadik, a Maláj nagydíjon 2. míg a Bahreini futamon szintén a második helyen végzett, megelőzve akkori, McLarenes csapattársá Fernando Alonsot, aki csak ötödikként fejezte be a versenyt.
A Bahreini nagydíjat Felipe Massa nyerte a Ferrarival, másodikként a brit újonc futott be, míg a harmadik helyen a szintén Ferrarival versenyző Kimi Räikkönen végzett.

2001:
Ismét egy Schumacher győzelem a San Marinoi nagydíjon, csak ezúttal Ralf Schumachernek lengették meg először a kockás zászlót. Michael és Ralf volt az első testvérpár a Forma-1 történelmében akik egymást követő évben versenyt nyertek ugyanazon a pályán, tették mindezt azután, hogy a két héttel korábbi Brazil nagydíjon  az időmérőn a két leggyorsabb időt futották és egymás mellől rajtolhattak el.
A futamot Ralf Schumacher nyerte David Coulthard és Rubens Barrichello előtt. Michael Schumachernek fel kellett adnia a versenyt, mert egy bal első defekt után tönkrement a Ferrari felfüggesztése.

f1fanatic.co.uk