Forma1-Live.hu

Ezen a napon történt 11.22.

2008:
Mark Webbert Tazmániában egy jótékonysági kerékpár túrán elütötte egy autó és eltörte jobb lábát. Szerencsére a törésen kívül komolyabb sérülést nem szenvedett és a 2009-es év első versenyére már teljesen felépült.

2004:
Jenson Button megdöntötte Alexander Wurz 2 évvel ezelőtt, ugyanezen a napon elért körrekordját, a Circuit de Catalunya versenypályán, Montmelóban, Spanyolországban, egy tesztelés során. Az új legjobb idő: 1:14.607.

2002:
A McLaren tesztpilótája Alexander Wurz új rekordot állított fel Circuit de Catalunya pályán egy MP4/16 autóval.

2001:
A McLarenes David Coulthard felállította a Montmelói  Circuit de Catalunya pálya körrekordját, amit egy évvel később Alexander Wurz és rá két évre Jenson Button is megdöntött ugyanezen a napon.

Alain Prost csapatát a francia bíróság csőd alá helyezte, azonban Prost megfogadta, hogy 2002-ben is ott lesznek a rajtrácson. Sajnos nem sikerült kikászálódnia az adósság spirálból és nem tudta rendezni a közel 30 millió dollárnyi tartozásukat.

1999:
A másodfokú bíróság Ayrton Senna halálának ügyében fenntartotta 1997-es felmentési határozatát a Williams technikai igazgatója Patrick Head és  a csapat egykori tervező mérnöke Adrian Newey személyére vonatkozóan. Továbbá azt is megállapította a bíróság, hogy nem történt bűncselekmény és nemcsak a rosszul kivitelezett kormánymű törése, hanem még számos más tényező együttese vezetett a brazil világbajnok halálához. Ezen tényezők, a nem megfelelő sebesség, a pálya egyenetlensége és a túlzott gumikopás voltak.