Forma1-Live.hu

Ezen a napon történt 11.24.

2006:
A huszonegy éves Lewis Hamilton aláírta szerződését a McLaren csapattal, így a 2007-es szezont már Fernando Alonso csapattársaként kezdhette, annak ellenére, hogy még mindig nem vezetett F1-es versenyautót. Ron Dennis és Hamilton kapcsolata régebbről gyökerezik, amikor 11 éves korában kezet rázhatott Ronnal.

2005:
A Minardi csapat végleg lehúzta a függönyt. A 2004-es szezonban Baumgartner Zsoltot versenyzőként alkalmazó csapat vezetője Paul Stoddart azt a döntést hozta, hogy eladja a Formula-1-es istállót a legjobb vevőnek. Egyetlen feltétele volt az eladás során, hogy a csapat főhadiszállása maradjon a régi, megszokott helyen, Faenzában.
A Red Bull bizonyult a legtöbbet adó vevőnek, Dietrich Mateschitzcel, aki egyben a Red Bull Racing tulajdonosa is, így ők lettek a nyertesek. A Minardi szimpatizánsainak nem tetszett mind Stoddart döntése, mind pedig az új tulajdonos személye sem, ezért világszerte aláírásokat gyűjtöttek, ám próbálkozásuk kudarcba fulladt. 2006-tól Scuderia Toro Rosso lett a csapat neve és máig részt vesznek a világbajnokságban.

1969:
November 24.-én született Olivier Beretta Monte Carloban. Nelson Piquet pártfogoltjaként 1994-ben részt vett tíz nagydíjon, a Larrousse csapat színeiben, ám amikor a szponzori pénzek elfogytak, kiszorult a csapatból.
Ezek után a Williamsnél tesztelt 2003-ban és 2004-ben, de nem kapott esélyt a versenyzésre. Egyéb autósportokban azonban eléggé sikeres volt, 5 kategória győzelmet tudhat magáénak a Le Mans-i 24 órás versenyen és szintén öt alkalommal érte el a kategória bajnoki trófeát az amerikai Le Mans-szériában.