Forma1-Live.hu

Ezen a napon történt 11.25.

2012:
Megrendezésre került a szezonzáró Brazil nagydíj, Sao Pauloban, az Interlagosi versenypályán. Ebben az évben ezen a versenyen dőlt el a világbajnoki cím sorsa, mivel még Fernando Alonso is esélyes volt a győzelemre. Amennyiben sikerül diadalmaskodnia és Vettel csak az ötödik, vagy rosszabb helyen végez sikerült volna neki, hiszen 14-ponttal kellett többet szereznie német vetélytársánál.
A pole-pozíciót Lewis Hamilton szerezte meg, mellőle csapattársa a McLaren-Mercedes pilótája Jenson Button indulhatott, mögöttük a két Red Bull, Mark Webber és Sebastian Vettel sorrendben. Míg Alonso csak a 8. helyről indulhatott.
A versenyen a rutin felülkerekedett az ifjoncokon. a versenyt Jenson Button nyerte, másodikként Fernando Alonsot intették le, míg csapattársa Felipe Massa lett a harmadik. Ezzel Alonso 18 pontot szerzett, míg a hatodik helyen végző Vettel 8-at.
Így Sebastian Vettel lett a világbajnok.

2008:
Red Bull istálló tulajdonosa Dietrich Mateschitz visszavásárolta 2006-ban a Berger Motorsportnak eladott 50%-os tulajdonrészt a Toro Rosso csapatbaól. Ezzel két Formula-1-es csapat is 100%-ban az ő érdekébe került.

2006:
Alex Zanardi ismét Formula-1-es autóba ült, öt évvel életveszélyes balesete után, melyben elvesztette mindkét lábát. A BMW-Sauber istálló egy átalakított versenyautóban biztosította az élményt az olasz legenda számára.

2005:
Ezen a napon tesztelt utolsó alkalommal a Minardi csapat, mielőtt Dietrich Mateschitz fel nem vásárolta őket és lett a csapatból Toro Rosso.