Forma1-Live.hu

Button nem hagyja magát

Jenson Button szerint nemcsak neki, hanem az egész csapatnak sokkal keményebben kellene dolgoznia a jobb eredmény érdekében.

A McLaren istálló elnöke felszólította a brit pilótát, hogy keményebben küzdjön a futamokon. Erre a felhívásra válaszolta Button, hogy szerinte nemcsak neki kell jobban dolgozni, hanem az egész csapatnak.
“Szerintem nemcsak nekem kellene keményebben küzdeni, hanem az egész csapatnak. Mindenki keményen dolgozik, de jobban kellene teljesítenünk, beleértve a menedzsmentet is, ha vissza akarunk kerülni az élre. Remélem mindenki erre törekszik, én biztosan.” – nyilatkozta Button a Daily Mailnek.

A brit pilóta sokat vár a jövőre érkező Honda motoroktól, azonban Boullier szerint nem szabad csak az erőforrásra támaszkodniuk, összességében kell egy ütős csomagot összerakniuk.
Jenson Button szerződése év végén lejár és a McLarennél nem igyekeznek meghosszabbítani azt. Sőt Eric Boullier nemrég beismerte, hogy más versenyzőket is megkörnyékezett. Szóbahozták a McLarennel Lewis Hamiltont, Fernando Alonsot, de még Sebastian Vettelt is.
“Igaz, hogy beszéltem pár pilótával. – nyilatkozta a francia szakember. A lehető legjobb csomagot akarjuk összerakni és ehhez fel kell mérnünk a terepet.”

A csapat tehát kész lenne egy új versenyzőt igazolni 2015-től, így Button lehet, hogy befejeződik Forma-1-es pályafutása.