Forma1-Live.hu

Domenicali: Massa lenne a legjobb választásunk

Ha a Ferrari brazil pilótája meggyőzően teljesít a szezon hátralevő futamain, akkor az is elképzelhető, hogy ismét meghosszabbítják a szerződését.

A olaszok vezetője, Stefano Domenicali szíve szerint megtartaná Massát, de tudja, hogy ehhez bizonyítania kell a brazilnak, hiszen jelentősen elmarad a teljesítménye csapattársától.

„Ne felejtsük el, mindenki a Ferrari pilótája akar lenni. Várnunk kell, és majd meglátjuk. Természetesen nekem az lenne a legjobb választás, ha megtartanánk Felipét, mivel Felipe egy nagyon jó srác – nagyon elkötelezett a csapat iránt -, és ha szétnézünk odakint, nem sok olyan versenyző van, akit ha felveszel, egyből hozni fogja az eredményt”- hangsúlyozta Domenicali. „Ugyanakkor, természetesen jó eredményekre van szükségünk Felipétől; ezért sem fogunk kapkodni, mivel a megfelelő döntést kell meghozni a csapatnak. Amint döntöttünk, hivatalosan is be fogjuk jelenteni, hogy egyszer és mindörökre elcsitítsuk a pletykákat. Amint készen állunk…”- nyilatkozta az olasz vezető.

Azt a pletykát egyenlőre cáfolják, hogy Kimi Räikkönen visszatér a csapathoz 2014- től.

„Kimi egy nagyon gyors versenyző, és mindenki tudja, nagyra tartom őt. Ha most kommentelném, akkor azt direkt válasznak vennék. Ahogy mondtam, nem sietünk, és a megfelelő pillanatban fogjuk meghozni a megfelelő döntést.”

 

(fotó:wikipedia.org)