Forma1-Live.hu

India marad a krikettnél és a gyeplabdánál?

Nagy a valószínűsége annak, hogy Sebastian Vettel csaknem üres lelátók előtt lesz világbajnok. A legfrissebb információk alapján ugyanis nagyon alacsony az érdeklődés az idei Indiai Nagydíj iránt.

Elképzelhető, hogy még a 2012-es nézőszámot sem éri el az idei, ugyanis verseny rendezéséért felelős Jaypee-csoport vezetősége nyilatkozta, hogy a korábban vártnál is kevesebb jegyet értékesítettek a jövő hét végi futamra. Eddig nagyjából húszezer belépőt adtak el, ez a szám jóval alacsonyabb, mint a 2011-es, vagy a 2012-es évben.
A cég vezetője bizakodó a vonatkozásban, hogy ez a szám csak növekedni fog, korábban ugyanis azzal számolt, hogy jobb eladást fognak produkálni, az előző évhez képest.

„Be kell látnunk, hogy a verseny iránti érdeklődés alacsonyabb, mint az előző években, de reménykedünk még abban, hogy legalább a 2012-es eredményeket sikerül megközelítenünk, vagy túlszárnyalnunk.” – nyilatkozta Sameer Gaur Úr. Hozzátette még, hogy bízik abban, mivel jövőre nem rendeznek versenyt, csak 2015-ben tér vissza a száguldó cirkusz az országba, ez segíteni fogja a jegyeladást.