Forma1-Live.hu

Magyar Nagydíj: így látta a nemzetközi sajtó a futamot

Sebastian Vettel sikerével zárult a Magyar Nagydíj. A nemzetközi sajtótermékek így foglalták össze a versenyt.

Gazzetta dello Sport:
“Ferrarissima. Ez tényleg olyan, mint egy álom. Két Ferrari, amelyek az élről indulnak és végig irányítanak, amíg célba nem érnek. Először Vettel, aztán Räikkönen. De a morális győzelem a vesztesé. Illetve szegény Kimié, aki szolgálta Sebastiant, mint egy földesurat, bár egyszerűen megelőzhette volna és maga is győzhetett volna. Az áldozatért cserébe azonban kapott még egy évet Vettel oldalán egy olyan csapatnál, amely mindig is szerette őt.”

The Telegraph:
“Lewis Hamilton elsőbbséget adott a szívének egy olyan figyelemreméltó sportszerű pillanatban, amely akár a világbajnoki címébe is kerülhet az idény végén.”

El País:
“A Ferrari rászolgált a vakációra. Vettel és Räikkönen kettős győzelme Magyarországon. A finn lemondott a győzelemről, hogy csapattársát támogassa.”

Mundo Deportivo:
“Csapatsiker. Räikkönen volt a döntő. “Elfelejtette” megtámadni csapatársát, és ütközőként szolgált Vettel és Hamilton között.”

Neue Zürcher Zeitung:
“Sétagalopp lehetett volna a Ferrari számára, de végül akadályfutás lett belőle: Sebastian Vettel meghibásodott kormányművel nyert a Magyar Nagydíjon. Így nagy riválisával, Lewis Hamiltonnal szemben 14 pontos előnnyel mehet a nyári pihenőre.”

Forma1-live.hubiroaSzerkesztői ajánlat

Magyar Nagydíj: komoly vita alakult ki a Red Bullnál

Daniel Ricciardo számára nem alakult valami jól a Magyar Nagydíj, az ausztrál pilóta már az első körben kiszállt a "buliból", mivel ütközött csapattársával, Max Verstappennel. Az eset után Ricciardo amatőrnek titulálta a holland versenyzőt, de...

Tovább olvasom a cikket