Forma1-Live.hu

Mikor derül fény mindenre?

Nemrég arról írtunk, hogy Kevin Magnussent többször látták a Renault háza táján, ahol minden bizonnyal a jövőjével kapcsolatban tárgyaltak.

Habár elvileg már megvan a hivatalos pilótapáros – amelyet azért még a Renault nem erősített meg teljesen – lehet, hogy Maldonadonak mégsem lesz maradása a csapatnál. Ez azért történhet meg, mert a PDVSA nagyobb átalakításokat tervez, ami érintheti az olaj alacsony ára miatt a céget is, és mint köztudott, Maldonado inkább a pénzéért, semmint a tehetségéért van jelen az F1-ben.

Ha pedig ez a “pénztelenség” beállna, minden bizonnyal a Renault egy olyan pilótát választana, aki megbízhatóbb, mint például Magnussen. És azt is tegyük hozzá, hogy azért a dán pilóta sem érkezne üres kézzel, hiszen mögötte áll a Bestseller AS cég, mint támogató.

A Renault ezekkel a hírekkel kapcsolatban nem adott pontos válaszokat, annyit árult el, hogy több lehetőségük is van, hiszen rengeteg pilóta érdeklődik náluk, azonban csak februárban fogják megnevezni a harmadik és a tartalékpilótát.

www.thisisf1.com