Forma1-Live.hu

Nem lesz idén Német nagydíj?

Bernie Ecclestone ezt is lehetségesnek tartja, mivel még egyik helyszínnel sem sikerült megegyezni. Továbbra is kétséges tehát, hogy a 2015-ös Német nagydíjat Hockenheim-ban, vagy a Nürburgringen kerül megrendezésre. Vagy esetleg idén kimarad a naptárból?

A brit üzletember nemrég azt nyilatkozta, hogy szinte biztos, hogy Hockenheim ad otthont idén is a Forma-1 mezőnyének, de ezt a pálya tulajdonosai nem erősítették meg, sőt kijelentették, hogy nem sikerült ezidáig megállapodniuk.

Szerdán már a Nürburgring képviselőivel is tárgyalt, de ezidáig nem született egyezség. A Sky Sports News riporterének kérdésére, hogy véglegesedett-e már a Német Nagydíj sorsa, azt válaszolta: “Nem teljesen.”

És bár mindent megtesz annak érdekében, hogy a Német nagydíj a versenynaptárban maradjon, azt sem tartja kizártnak, hogy idén nem rendeznek futamot.
“Megteszünk minden tőlünk telhetőt a verseny érdekében, de ha mégsem lesz, annak oka, hogy ők nem engedhetik meg maguknak.”

Annak ellenére, hogy tavaly a Mercedes és Nico Rosberg is nagy sikereket aratott, a tavalyi Német nagydíjra nagyon kevesen látogattak ki.