Forma1-Live.hu

A McLaren valóban jó autó?

Habár mindenki kővel dobálta a Hondát az idei év első felében, a japánok főnöke kitartott a cégük mellett. Arai elismerte, hogy igen is vannak problémák az autóval, de a jövőben ez megváltozik.

Most a spanyolok kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso dicsérte az autót. De azért azt hozzá tette, hogy van még mit fejleszteni rajta, hogy versenyképesek szeretnének lenni az idény második felében.

Alonsonak először Silverstonban jött össze a pontszerzés, azonban a Magya nagydíjon történt kavarodásból mondhatjuk, hogy ő jött ki a legjobban. A 15. helyről rajtolt, és az 5. helyen ért célba. Ezzel a helyezéssel most a Honda alá tudja támasztani, hogy valóban sokat fejlődött az autó.

Fernando Alonso elmondta, jelenleg még nem tartanak ott, ahol szeretnének, viszont fantasztikus érzés volt számára, hogy megint harcolhattak a többiekkel. Kiemelte, hogy ő is tisztában van vele, hogyan született ez az eredmény, viszont azt senki nem vonhatja kétségbe, hogy mennyit fejlődött az autó a motor terén. Továbbra is bizakodva beszél a csapatáról, és bízik benne, hogy az év második felében most már valóban eljutnak oda, ahova szeretnének.

www.telesport.hu