Forma1-Live.hu

A Pirelli támogatja a Magyar nagydíjat idén is

Idén is marad a Pirelli a Magyar nagydíj névadó szponzora. Ezt Paul Hembery motorsport igazgató jelentette ki a második előszezoni tesztet követően.

A hivatalos közleményben értékelték az eddigi teszthéten történteket, majd azt is bejelentette, hogy idén is két versenynek is névadó szponzora lesz.
“Örömömre szolgál, hogy elmondhatom, a Pirelli, a tavalyi évhez hasonlóan, idén is névadó szponzora lesz a májusi Spanyol Nagydíjnak és a júliusi Magyar Nagydíjnak”

A Barcelonában tapasztaltakról így nyilatkozott:
“Akárcsak az első teszthéten, Barcelonában is hűvös néha esős időnk volt, de a csapatoknak sikerült jelentős távot megtenniük és az esőgumi kivételével minden abroncsot próbára tehettek. A barcelonai ideális helyszín az gumik viselkedésének teljes körű kivizsgálásához. Továbbra sem bocsátkoznék találgatásokba, ami az új szezont illeti, de egy biztos, az autók gyorsabbak, mint tavaly, hiszen több versenyző is kényelmesen belefért a tavalyi pole pozíciót érő köridőbe. A csapatok remek munkát végeztek és igyekeztek kiismerni a Pirelli 2015-ös abroncsait. Így folytatjuk ezen a héten is.”

thecheckeredflag.co.uk