Forma1-Live.hu

HIVATALOS: Megkezdték Schumi ébresztését

Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm hivatalosan is megerősítette a hétszeres világbajnok felébresztéséről terjengő híreszteléseket.

Tegnapi nyilatkozatában még spekulációknak nevezte a hírt, ma viszont bejelentették, hogy megkezdik az egy hónapja mélyaltatásban tartott Schumacher felébresztését. Ez a hosszadalmas folyamat viszont akár hetekig, vagy talán hónapokig is eltarthat.

„Michael altatásának mértékét csökkentették, hogy ezzel lehetővé tegyék a felébresztési folyamatot, ami viszont hosszú ideig fog tartani. A család védelmének érdekében korábban arról állapodtunk meg, hogy ezt az információt csak akkor közöljük, ha a folyamat már konszolidálódott. Kérem, értsék meg, további információkat nem adunk ki. A család ismét azt kéri, mindenki tartsa tiszteletben magánszférájukat, valamint az orvosi titoktartás jogát, és senki se zavarja a Michaelt kezelő orvosokat a munkájukban. Ezzel egy időben a család szeretné kifejezni köszönetét a világ felé együttérzésükért és szimpátiájukért”- nyilatkozta Sabine Kehm.

A világbajnok legenda menedzsere azt is közölte, hogy további részleteket nem fognak közölni egyenlőre.

 

 

Fotó: Mark Thompson/Getty Images