Forma1-Live.hu

Végre jó hírek Schumiról?

Michael Schumacher családja kiadott egy hivatalos nyilatkozatot, melyben közölték, hogy rendületlenül bíznak a bajnok ébredésében.

A család szerint Schumi néha produkál egy-két apró bíztató jelet, ami arra utalhat, hogy a hétszeres bajnok, idővel fel fog ébredni a mesterséges altatásból.

„Továbbra is biztosak vagyunk abban, hogy Michael át fogja vészelni ezt az egészet, és fel fog ébredni. Néha vannak apró, erre utaló jelek, igaz tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy rendkívül hosszú folyamat, szóval nagyon türelmesnek kell lennünk. Michael súlyos sérüléseket szenvedett. Nagyon nehéz felfogni, hogy ő, aki annyi bizonytalan szituációból kijött már, ilyen banális helyzetbe került, ez rettenetesen fájó. Az már az első pillanatokban egyértelmű volt, hogy egy kemény, hosszú küzdelem vár rá. Mi is részt veszünk ebben a harcban és az orvosok is, akikben maximálisan megbízunk. A folyamat hossza nem számít!”- áll a Schumacher család nyilatkozatában.

Michael még tavaly december végén szenvedett súlyos-életveszélyes sérülést Meribelnél, mikor síelés közben elesett és fejjel egy sziklának csapódott. Azóta mesterséges kómában tartják a Grenoble- i kórházban, ahol már hetekkel ezelőtt elkezdték az ébresztési folyamatot.

Fotó: Getty Images AsiaPac