Forma1-Live.hu

Force India új szponzora a Smirnoff

A Force India versenyautóin a Spanyol nagydíjtól látható lesz a Smirnoff logója, köszönhetően a nemrég aláírt szponzori szerződésüknek.

A Smirnoff vodka gyártó cég a legújabb szeszesital forgalmazó, aki belépett a Forma-1-be, a Martini – Williams partnerséget követően.

Vijay Mallya a Force india tulajdonosa örül az újonnan köttetett partnerségnek.
“Fantasztikus látni, hogy a Smirnoff csatlakozott a Forma-1-hez. Ez egy meghatározó, ikonikus világ márka, üdvözöljük a Sahara Force India családjában. Összetartó csapatként a professzionális munkánk után a pályán kívül ünnepelünk és partnerségünk a Smirnoffal, még jobban felerősíti ezt. Ahogy tovább haladunk a szezon során, a Smirnoff az ideális márka, hogy együtt ünnepeljük ezeket a pillanatokat és nem utolsó sorban új rajongókat hozhat a sportnak.”

Smirnoff cég márka igazgatója, Matt Bruhn szerint az indiai alakulat a tökéletes partner számukra.
“Szeretjük a Force India történetét és azt is, hogy segít nekünk a felelősségről és a csúcs minőségről kommunikálni. Nagyon örülünk, hogy segíthetünk abban hogy a rajongók közelebb kerüljenek hozzájuk, ehhez az energetikus és mókás csapathoz a továbbiakban.”

A Smirnoff szemöldök szerű logója nemcsak az autó oldalára kerül fel, hanem a csapat minden ruhájára és a pilóták sisakjára is.

Force India