Forma1-Live.hu

Genworth a Williams egyik új szponzora

A Williams istálló bejelentette, hogy új, több évre szóló partneri együttműködést kötött a Genworth biztosítóval, amely cég a Fortune 500-as listáján is szerepel.

A cég logója felkerül az FW36-os versenygép hátsó szárnyának véglemezeire és többek között a csapat minden tagja által viselt ruhákra is.

A Genworth életmód megőrző részlege kiemelkedő szerepet játszik, több, mint 20 ország életmód biztosítói piacán. Elsősorban pénzintézeteken keresztül értékesítik csomagjaikat és egyre jelentőseb a jelenlétük Latin Amerikában és Kínában is.

“Örömmel tölt el, hogy a 2014-es évtől partneri együttműködést köthettünk a Genworth biztosítóval. Számos hasonló értékekel rendelkezünk, mint a a kiválóság biztosítása és a tisztesség a munkánkban. Már nagyon várjuk az együttműködést és segítünk nekik, hogy a legjobbat hozzunk ki a cégük, a Williams és a Formula 1 partnerségéből” – nyilatkozott Sir Frank Williams.

“Izgatottan várjuk a Williams csapattal az együttműködésünket” – mondta Peter Barrett, a Genworth életmód részlege ügyvezetője.

Ez csak az első szponzori bejelentés volt a Williams részéről, melyet még számos hasonló követhet.

 

Auto Motor und Sport