Forma1-Live.hu

Hol folytatja Domenicali?

Nemcsak az olasz sajtót foglalkoztatja, hogy a Ferraritól távozó, Stefano Domenicali hol, melyik csapatnál, esetleg milyen sportágban folytatja tovább.

Korábban, olasz médiajelentések szerint, Domenicali tárgyalt az olasz kosárlabda szövetség elnökével Giovanni Petruccival. Így az a hír kapott szárnyra, hogy a tőle messze álló, kosárlabdázásban folytatja tovább sport karrierjét.

Most viszont arról számoltak be a külföldi sajtók, hogy a Forma-1-es újonc csapatnál dolgozhat a jövőben. Az amerikai, Haas istálló nevezését a Nemzetközi Automobil Szövetség elfogadta, és jelen állás szerint majd a 2016-os idényben debütálnak.

Gene Haas tulajdonos minden követ megmozgat annak érdekében, hogy egy nagyszerű és ütőképes csapatot alkosson, ezért tervei között szerepel, hogy felveszi a kapcsolatot Norbert Hauggal és Stefano Domenicalival.

„Mindketten remek szakemberek, nagy tapasztalattal a Forma-1-ben, ezért értékesek számunkra.”

Hogy Stefano Domenicali mihez kezd szaktudásával, illetve használja-e még azt egy másik csapatnál, az még egyenlőre nem derült ki és úgy fest, hogy egy darabig még háttérben kíván maradni az olasz mérnök.

pagesay.com