Forma1-Live.hu

McLaren: Közel a megegyezés az új névadó szponzorral?

Eric Boullier a McLaren versenyigazgatója nyilatkozatából kivehető, hogy csapata közel állhat a szerződéskötéshez, egy új névadó szponzorral.

A 2013-as szezon vége óta, amikor is a Vodafone nem hosszabbított szerződést a McLarennel, névadó szponzor nélkül van a csapat. Az elmúlt 4 verseny hétvégén különböző támogatókat tüntettek fel az autókon, a Mobil 1, az Esso, a Gulf Air és az SAP is látható volt.
Az Ausztrál nagydíj előtt Ron Dennis nyilatkozta, hogy szándékukban áll egy szponzori szerződést kötni a szezon első felében, de ugyanakkor nem akarják elkapkodni és a tavalyi pocsék idény miatt áron alul helyet biztosítani az autókon.

A bejelentés várat még magára, ahogy Boullier az ESPN-nek tett nyilatkozatában is hangsúlyozta, csak akkor fognak bármit is bejelenteni, ha a szerződést mindkét fél aláírta.

“Ron terve folyamatban van, még tárgyalnak. Amíg nem születik megegyezés és a végleges szerződést nem írták alá, nincs mit bejelentenünk. Jelenleg így állunk és folytatjuk a tervek szerint.”

Arra a kérdésre, hogy a névadó szponzor hiánya befolyásolja-e a csapat költségvetését, azt válaszolta: “Egyáltalán nem”.

lequipe.fr