Forma1-Live.hu

Montezemolo megy, érkezik Brawn?

Ismét a Ferrari átszervezésének hírétől hangos a sajtó, valóban lezárul egy korszak Maranellóban, távozik Luca di Montezemolo és visszatér Ross Brawn?

Régóta téma már a Ferrari elnökének távozása, de az olasz szakember eddig rácáfolt a feltételezésekre. Német lapértesülések szerint azonban ez most be fog következni, ugyanis Luca di Montezemolo, ahogy azt korábban megírtuk, az Alitalia légitársaság vezérigazgatója lesz. A hír valóságalapja megkérdőjelezhető, hiszen az elnök azt nyilatkozta, hogy csak abban az esetben vállalja a légitársaság vezető tisztségét, ha az összeegyeztethető lesz jelenlegi pozíciójával.

Amennyiben azonban ezen információ megállja a helyét, Montezemolo 23 évnyi elnökség után távozik. Helyére, a Motorsport-Total lap szerint, a Fiat konszern vezetője, Sergio Marchionne kerülhet.

A másik információ a Ferrari háza tájáról, hogy Ross Brawn visszatér Maranellóba. A “boldog nyugdíjas éveit” töltő Brawnt egy ideje próbálja meggyőzni a Ferrari vezetősége és a paddockban azt beszélik, a brit szakember visszatérése egyre inkább valószínű.

Ezeket a feltételezéseket egyenlőre nem kommentálták az olasz csapatnál.

hird
octetort.com