Forma1-Live.hu

Rosberg: Erősödnünk kell

Bár rendkívül jól kezdte az idei szezont a Mercedes Gp, Nico Rosberg szerint tovább kell folytatniuk a munkát, ha az eddigi előnyüket meg is akarják tartani.

A német versenyző vezeti a pontlistát, csapattársa, Lewis Hamilton előtt, így ennek megfelelően a konstruktőri tabella élén is a Mercedes Gp csapat áll. A szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat Rosberg tudta megnyerni, az azóta eltelt három futamon azonban megfoghatatlanul tör előre Hamilton, így Nico Rosberg-nek is tovább kell fejlődnie. Egyenlőre igencsak úgy néz ki, hogy befoghatatlan előnyben van a német csapat, mivel riválisaik teljesítménye elmarad az övékétől, valamint a megbízhatóság terén is előnyben vannak, de hátradőlni még egyáltalán nem lehet.

„Nem aggodalmaskodunk hiszen egy rendkívül erős csapattal rendelkezünk.  Hamar megváltozhatnak a dolgok, ezért óvatosnak kell maradnunk. Folytatjuk a  munkát és  fejlesztenünk. Azt akarjuk, hogy az előnyünk tovább növekedjen, annak ellenére, hogy most nagyon erősek vagyunk.”-nyilatkozta a csapat német versenyzője, Nico Rosberg.

hird
Fotó: Reuters