Forma1-Live.hu

Terminátor a dobogón

Nem kis meglepetéssel zárult a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj.

Néhány éve a díjátadó ceremónia után tartják az interjúkat a dobogón, a közönség előtt. Ezeket az interjúkat általában volt F1- es pilóták szokták tartani, ám a 2015- ös Ausztrál Nagydíj- at követő interjút egy igencsak illusztris vendég tartotta.

Az első versenyt Lewis Hamilton nyerte, csapattársa Nico Rosberg, valamint Sebastian Vettel előtt. Ezek a srácok már hozzá vannak szokva a sztárvendégekhez, de még ők is meglepődtek, mikor Arnold Schwarzenegger lépett oda hozzájuk.

“Egyszerűen nem tudom felfogni még. Nem szoktam így viselkedni a sztároktól, de ez nagyon-nagyon jól esett. Hosszú ideg a Terminator 2 volt a kedvenc filmem. Nagyon meglepődtem, hogy nagyjából ugyanolyan alacsony, mint én, ezt meg is jegyeztem neki viccesen. Teljesen zavarban voltam végig, nem is tudom miket mondtam neki.”– nyilatkozta a nem mindennapi élményt Hamilton.

“Ez a helyzet nagyon érdekes volt mindannyiunknak. Hihetetlen, hogy megjelent a dobogón Arnold. Szívem szerint németül beszélgettem volna vele.”– mondta Sebastian Vettel.

Természetesen a jól ismert szlogen sem maradhatott el, ami az idei szezonban elég ijesztő Lewis Hamilton szájából:

“Még visszatérek”

Fotó: Europress