Forma1-Live.hu

Végleg visszavonul Brawn?

A sikert sikerre halmozó korábbi brit csapatvezető, Ross Brawn egy skóciai horgászeseményen beszélt a visszavonulásáról.

Az 59 esztendős brit szakember világbajnoki címet tudott szerezni a Benetton, a Ferrari, és a visszavonuló Honda megvásárlása után saját néven induló, Brawn Gp- vel is. A 2009- es világbajnokság megnyerése után a Brawn Gp- t eladta a Mercedes- nek, ahol továbbra is a csapatvezetői pozícióban dolgozott, egészen a tavalyi szezon végéig, mikor is bejelentette, hogy hátat fordít a Forma1- nek.

„A sajtó már jó ideje azt próbálja kitalálni, hogy visszavonulok-e vagy nem. Ez a legfontosabb időszak a Formula-1-es szezonban, és én mégis azt mondtam, ennek a horgászeseménynek a megnyitóján veszek részt. Ha összeadták volna a kettőt a kettővel, rájöhettek volna, hogy egyértelműen visszavonulok”- reagált azokra a spekulációkra, melyek szerint a Honda visszatérésével 2015- től a McLaren csapat vezetője lenne.

„Nem vicc. Egy évet arra szánok, hogy kiélvezzem a horgászást, aztán majd meglátjuk, mit hoz az élet. Bármi is lesz az, már nagyon várom, de nincsenek terveim.”

hird
Fotó: Getty Images