Forma1-Live.hu

Vettel elveszíti versenytársai tiszteletét?

A Mercedes csapat német pilótája,Nico Rosberg szerint Vettel kijelentése miatt elveszítheti tiszteletüket.

Sebastian pár héttel ezelőtt tett nyilatkozata többekből ellenérzést váltott ki. Rosberg véleménye szerint Vettelnek egy kicsit a fejébe szálltak a világbajnoki címei.

„Amikor a többiek hazamennek, és a töküket lógatják a medence mellett, mi még mindig ott vagyunk, dolgozunk az autón, és próbálunk még többet kifacsarni belőle. Utólag pedig elmondható, hogy ez jelenti a különbséget egy hétvége folyamán, majd az egész szezonban. Természetesen a többiek is nyomják – de mi keményebben”- mondta korábban a címvédő pilóta.

„A kommentárt meglehetősen emelkedettnek tartom. Talán kevesebbet kellene gondolnia a tökeimre, és jobban kellene figyelnie saját magára. Ez a gondolkodásmód majdnem a pole pozícióba került neki Szingapúrban. Nevettem volna, ha sikerült volna eloroznom előle”- nyilatkozta Rosberg Koreában.

„Ez határozottan mértéktelen volt a részéről. A csapatom keményen dolgozik a háttérben. Egyáltalán nem tudja, hogy mennyit dolgozunk hozzájuk képest. A srácok szorgalmasak, és úgy dolgoznak, mint a megszállottak. Mindez már meg is hozta az eredményt. Idén nyertünk versenyeket, és pár alkalommal sikerült valóban feldühíteni őket. A jövőben remélhetőleg még gyakrabban sikerül majd”- mondta a német.

„Mindezzel határozottan veszélyezteti azt, hogy elveszti a többiek tiszteletét. Ezeket én magam is el fogom mondani neki még egyszer.”- utalt ismét Vettel kijelentésére.