Forma1-Live.hu

Vettel mégsem megy a Mercihez

Bár hivatalos meghívást is kapott Sebastian Vettel a Mercedes pénteki megbeszélésére, a német világbajnok nem fog részt venni azon.

A vicces meghívás még a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj utáni sajtótájékoztatón hangzott el, mikor is Nico Rosberg, valamint Sebastian Vettel azzal heccelték egymást, hogy jó lenne tudni, mi a Mercedes titka. Vettel szerint, ha a címvédő csapat beengedné a riválisaikat magukhoz, akkor talán lehetne esély arra, hogy megközelítsék őket. Ezt kihasználva Rosberg viccesen meghívta honfitársát a péntek délutáni megbeszélésükre, amire a Mercedes csapat vezetői is rábólintottak.

A találkozóra azonban nem fog sor kerülni, aminek okát Sebastian Vettel ismertette:

“A Mercedes- nél felismerték ennek a sztorinak a PR értékét, és megengedték, hogy beüljek hozzájuk. Ez azonban nem fog megtörténni, mert azt mindenki tudhatja, hogy nem egy “éles” megbeszélésről lenne szó, hanem egy sajtónak szánt vicces sztoriról. A szabadedzés után viszont mi erre sajnos nem fogunk ráérni, mivel ki kell elemeznünk az adatainkat, hogy hétvégén megszorongathassuk őket. Nagyon szépen köszönöm a meghívást, de lesz “jobb” dolgom a pénteki nap folyamán.”

Fotó: Photo4 / XPB Images