Forma1-Live.hu

A Gender Racing Team hosszú hétvége elé néz

A Gender Racing Team versenyzői a Hungaroring és a Slovakiaring után a Pannóniaringen teljesítik a szezon harmadik versenyhétvégéjét.

A Slovakiaring-i nagy esőzés miatt egy időmérővel és egy versennyel többet teljesítenek a versenyzők a Pannóniaringen. Az első időmérőn már túl is vannak. Tóth Tamás igazán büszke lehet versenyzőire.

„A hétvége első időmérőedzésén túl vagyunk. Nagyon-nagy sikerrel, hisz Rónai a kategória első helyről vághat neki a futamnak. Balogh Zozó pedig várakozáson fölüli gyors köröket tudott teljesíteni, amivel a kategória harmadik helyéről startolhat.”

Rónai Tomi megszerezte a kategória első helyét.

„A tegnapi gondok után nem gondoltam, hogy esélyem lehet a kategória pole pozíciójára, ezért egy kicsit váratlanul ért, de örülök annak, hogy így sikerült. Úgy érzem, hogy sikerült mindent kihozni az autóból, aminek meg is lett az eredménye.”

Balogh Zozó egyre jobban és jobban teljesít. Az időmérőn a kategória harmadik helyét is megszerezte.

„A szabadedzésen futott legjobb időmet tovább javítottam. Hat tizeddel mentem jobban, de még mindig tudok hova fejlődni, de a mára kitűzött célt már elértem. Remélem, hogy a versenyt is hasonló pozitív élményekkel zárhatom. ”

Eszenyi Laci egy rövidebb időmérőt tervezett magának, ami nem teljesen a tervek szerint sikerült, de a pontokat majd a versenyen osztják.

„Az időmérő nem sikerült jól. A meghatározónak szánt gyorskörömben hibáztam, ami miatt kicsúsztam. Remélem a versenyen tudom korrigálni a hibát.”

Alig egy óra és a versenyen a szezonban harmadjára az értékes pontokért is megküzdhetnek a versenyzők.

hird